Τα λαδερά φαγητά και δη, τα φασολάκια είναι ένα πιάτο που όλοι έχουν συνδέσει με τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες μας, ένα φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά και σε γεύση.
Όπως κάθε φαγητό, έτσι και τα φασολάκια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος θέλουν υπομονή και μέθοδο. Όταν λέμε μέθοδο, τα φασολάκια δεν είναι από τα φαγητά που μπορείς να ρίξεις όλα σου τα υλικά σε μια κατσαρόλα και να έχεις την προσδοκία ότι θα βγουν ζουμερά και τραγανά, με την ιδανική σάλτσα και άρωμα.
Ο τρόπος που θα σοτάρεις τα υλικά σου, ο χρόνος που θα τα μαγειρέψεις, η ποσότητα νερού και πολλά άλλα, παίζουν καθοριστικό ρόλο και αν αυτά δεν είναι υπολογισμένα σωστά, τότε το φαγητό δεν βγαίνει καθόλου πετυχημένο.
Δείτε τα 3 λάθη που χαλάνε τα φασολάκια σας στο Bovary.gr.