Συνταγή για παστίτσιο: Τι κάνετε λάθος και δεν σας βγαίνει αφράτο -Τα απλά μυστικά για επιτυχία - iefimerida.gr

Συνταγή για παστίτσιο: Τι κάνετε λάθος και δεν σας βγαίνει αφράτο -Τα απλά μυστικά για επιτυχία

Παστίτσιο σε πιάτο πάνω σε τραπέζι
Το παραδοσιακό παστίτσιο /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παστίτσιο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντας πλούσια γεύση και άρωμα.

Πρόκειται για ένα φαγητό που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε γιορτές και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η βασική του συνταγή περιλαμβάνει ζυμαρικά, κιμά από μοσχάρι ή χοιρινό, και μία βελούδινη, πλούσια μπεσαμέλ που αγκαλιάζει κάθε μπουκιά.

Η αίσθηση της ζεστασιάς που αποπνέει το παστίτσιο το καθιστά τέλειο πιάτο, ενώ η γεύση του μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η διαδικασία μπορεί να φαίνεται λίγο χρονοβόρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Η παρακάτω συνταγή του Πέτρου Συρίγου είναι ιδανική για να τη μοιραστείς με φίλους ή την οικογένειά σου, ενώ ο γνωστός μάγειρας μας αποκαλύπτει και τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία.

Δείτε τη συνταγή για παστίτσιο και τα μυστικά επιτυχίας στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή παστίτσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ