Η εποχή του ροδιού έφτασε. Τα «χρυσά ρουμπίνια της Μεσογείου», όπως τα αποκαλούν, αυτά τα στρογγυλά μπαλάκια που κρύβει μέσα του κάθε ρόδι, τρώγονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
Στη σαλάτα, στο γιαούρτι, σε αρμυρά και γλυκά πιάτα. Γίνονται χυμός, λικέρ ή μαρμελάδα και είναι σούπερ θρεπτικά και καλά για την υγεία μας. Η μαρμελάδα ροδιού είναι μια πολύ καλή εναλλακτική αν έχεις βαρεθεί την κλασσική μαρμελάδα φράουλα. Η συνταγή που βρήκαμε και δοκιμάσαμε είναι πανεύκολη και γίνεται γρήγορα. Έχει ιδιαίτερη γεύση και θα γίνει η νέα αγαπημένη σου.
Διαβάστε τη συνταγή μια μαρμελάδα ρόδι στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο