Συνταγή για παραδοσιακή μαγειρίτσα από τον executive chef των εστιατορίων του New Hotel για να απολαύσετε το βράδυ της Ανάστασης.
Αγαπάει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και στα εστιατόρια του ξενοδοχείου New Hotel ο executive chef, Μπάμπης Κουντούρης, εξακολουθεί να επιμένει στα πιάτα που μυρίζουν Ελλάδα από το πρωινό μέχρι το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο.
Άλλωστε, το signature πιάτο του μενού στο Art Lounge, του 7ου ορόφου του εστιατορίου, είναι το γιουβέτσι αστακού -μια πρόταση που κρύβει όλες τις μυρωδιές της ελληνικής κουζίνας. Πιάτο ντελικάτο, φίνο και απόλυτα γευστικό κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει από τα best seller. Από τα αγαπημένα μας που έχουμε δοκιμάσει είναι και η «Healthy σαλάτα με κινόα, ροβίτσα, φακές, ρεβίθια, αβοκάντο, ηλιόσποροι, τραγανή πίτα, μοσχολέμονο, vinaigrette μουστάρδας -ειδικά αυτή την περίοδο της νηστείας είναι ότι καλύτερο για να την απολαύσετε.
Δείτε τη συνταγή για μαγειρίτσα στο Bovary.gr.