Μια πανεύκολη συνταγή για το κρέας που περίσσεψε -Ο τέλειος μεζές για το κρασί - iefimerida.gr

Μια πανεύκολη συνταγή για το κρέας που περίσσεψε -Ο τέλειος μεζές για το κρασί

Συνταγή για μπρουσκέτα με το κρέας που περίσσεψε από το Πάσχα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κρέας που περίσσεψε από το Πάσχα συνήθως καταλήγει να καταναλωθεί σε μια απλή και βαρετή επανάληψη του ίδιου πιάτου.

Αλλά γιατί να το περιορίσουμε σε κάτι τόσο συνηθισμένο, όταν μπορούμε να το μετατρέψουμε σε μια γευστική εμπειρία που θα εντυπωσιάσει;

Με λίγη φαντασία και τη σωστή προσέγγιση, αυτό που φαινόταν ως υπολείμματα μπορεί να γίνει ιδανικό για να συνοδεύσει ένα καλό ποτήρι κρασί.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή κρέας μεζές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ