Συνταγή για μερακλίδικη φασολάδα -Χυλωμένη, ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες - iefimerida.gr

Συνταγή για μερακλίδικη φασολάδα -Χυλωμένη, ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες

Φασολάδα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φασολάδα είναι ένα από τα ελληνικά παραδοσιακά πιάτα που αγαπάμε, ιδίως τον χειμώνα, τόσο για τη «θαλπωρή» που μας χαρίζει mε κάθε μπουκιά, όσο και για τη θρεπτική αξία.

Η συνταγή για να κάνει κανείς μια κοκκινηστή φασολάδα είναι εύκολη, με υλικά που υπάρχουν ήδη στις κουζίνες μας.

Υπάρχουν πολλά μυστικά για να βγει μια φασολάδα γευστική, με τα όσπρια να λιώνουν στο στόμα και να είναι η σάλτσα όπως πρέπει χυλωμένη, το βασικότερο βήμα από όλα όμως είναι τα φασόλια να έχουν μουλιάσει σε νερό ή να έχουν βράσει για περίπου 40 λεπτά πριν μαγειρευτούν, έτσι ώστε να μαγειρευτούν σωστά.

Δείτε τη συνταγή για τη φασολάδα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φασόλια φασολάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ