Η φασολάδα είναι ένα από τα ελληνικά παραδοσιακά πιάτα που αγαπάμε, ιδίως τον χειμώνα, τόσο για τη «θαλπωρή» που μας χαρίζει mε κάθε μπουκιά, όσο και για τη θρεπτική αξία.
Η συνταγή για να κάνει κανείς μια κοκκινηστή φασολάδα είναι εύκολη, με υλικά που υπάρχουν ήδη στις κουζίνες μας.
Υπάρχουν πολλά μυστικά για να βγει μια φασολάδα γευστική, με τα όσπρια να λιώνουν στο στόμα και να είναι η σάλτσα όπως πρέπει χυλωμένη, το βασικότερο βήμα από όλα όμως είναι τα φασόλια να έχουν μουλιάσει σε νερό ή να έχουν βράσει για περίπου 40 λεπτά πριν μαγειρευτούν, έτσι ώστε να μαγειρευτούν σωστά.
Δείτε τη συνταγή για τη φασολάδα, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο