Συνταγή για κατσικάκι-λουκούμι -Μεσογειακό, με ντομάτα και φέτα, θα τους ξετρελάνει όλους - iefimerida.gr

Συνταγή για κατσικάκι-λουκούμι -Μεσογειακό, με ντομάτα και φέτα, θα τους ξετρελάνει όλους

συνταγή
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βραβευμένος σεφ Νίκος Καραθάνος μάς δίνει συνταγή για κατσικάκι με κριθαράκι, ντομάτα,ελιά και φέτα για το πασχαλινό τραπέζι.

Ο Νίκος Καραθάνος αγαπάει την ελληνική κουζίνα και τα πιάτα του, αν και με σύγχρονες τεχνικές θυμίζουν το φαγάκι που τρώγαμε στο σπίτι μας. Είναι ο νεότερας Έλληνας σεφ που πήρε αστέρι Michelin, σε ηλικία μόλις 27 ετών, και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται δημιουργώντας πιάτα που βγάζουν συναισθήματα.

Το «Ateno», με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, που έχει μενού για κάθε ώρα της ημέρας, είναι το επαγγελματικό του σπίτι.

Δείτε τη συνταγή για κατσικάκι στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατσικάκι λουκούμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ