Ο βραβευμένος σεφ Νίκος Καραθάνος μάς δίνει συνταγή για κατσικάκι με κριθαράκι, ντομάτα,ελιά και φέτα για το πασχαλινό τραπέζι.
Ο Νίκος Καραθάνος αγαπάει την ελληνική κουζίνα και τα πιάτα του, αν και με σύγχρονες τεχνικές θυμίζουν το φαγάκι που τρώγαμε στο σπίτι μας. Είναι ο νεότερας Έλληνας σεφ που πήρε αστέρι Michelin, σε ηλικία μόλις 27 ετών, και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται δημιουργώντας πιάτα που βγάζουν συναισθήματα.
Το «Ateno», με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, που έχει μενού για κάθε ώρα της ημέρας, είναι το επαγγελματικό του σπίτι.
Δείτε τη συνταγή για κατσικάκι στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο