Συνταγή για φακές: Το υλικό που θα τις κάνει ακόμα πιο πηχτές και γευστικές - iefimerida.gr

Συνταγή για φακές: Το υλικό που θα τις κάνει ακόμα πιο πηχτές και γευστικές

Συνταγή για φακές -Το μυστικό για να βγουν πηχτές και το μπαχαρικό που απογειώνει τη γεύση
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φακές με το κριθαράκι είναι ένα από τα φαγητά που άπαξ και δοκιμάσετε μια φορά, θα το φτιάχνετε συνέχεια.

Μια νόστιμη λύση για τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε ή έχετε περισσεύματα στο ψυγείο είναι να «παντρέψετε» δύο φαγητά, μια τεχνική που έκαναν οι γιαγιάδες μας και δημιουργούσαν μοναδικά πιάτα. Στην κατηγορία αυτή είναι για παράδειγμα το φακόρυζο ή και η κοκκινιστή φάβα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το κριθαράκι με τη φακή είναι ένα από τα φαγητά που οι περισσότεροι έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά και έχουν λατρέψει.

Δείτε τη συνταγή, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φακές κριθαράκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ