Συνταγή για άπαιχτη σκορδαλιά -Το μυστικό για να πετύχετε την τέλεια, πηχτή υφή - iefimerida.gr

Συνταγή για άπαιχτη σκορδαλιά -Το μυστικό για να πετύχετε την τέλεια, πηχτή υφή

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και, όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό τραπέζι για την εθνική μας εορτή δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συνταγή της σκορδαλιάς.

Ένα αξεπέραστο και αγαπημένο συνοδευτικό που συνδυάζει την έντονη γεύση του σκόρδου με την κρεμώδη υφή της πατάτας (ή του ψωμιού), και φυσικά, συνοδεύει με άριστο τρόπο τα τηγανητά μπακαλιαράκια.

Ακολουθήστε αυτή την εύκολη συνταγή και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή για σκορδαλιά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σκορδαλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ