Η αχνιστή κοτόσουπα είναι το απόλυτο χειμερινό φαγητό.
Με τη γεύση του τρυφερού κοτόπουλου, των φρέσκων λαχανικών και του αρωματικού ζωμού, αυτή η σούπα είναι ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά και τις ημέρες που θέλουμε κάτι light.
Αλλά υπάρχει ένα μυστικό υλικό που θα την απογειώσει, κάνοντάς την πιο νόστιμη και πλούσια από ποτέ: το ξίδι. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά η προσθήκη λίγης ποσότητας ξιδιού στον ζωμό ενισχύει τη γεύση και δημιουργεί την τέλεια ισορροπία για μια ακαταμάχητη κοτόσουπα.
Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο