Η Βέφα Αλεξιάδου, η εθνική μας μαγείρισσα, άφησε μια κληρονομιά γεμάτη από νόστιμες και παραδοσιακές συνταγές που εξακολουθούν να γεμίζουν με γεύση τα τραπέζια μας.
Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μας χάριζε τις συνταγές της από το τηλεοπτικό πλατό της Ρούλας Κορομηλά, οι συνταγές της, όπως η γέμιση γαλοπούλας, παραμένουν αγαπημένες και συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση, ιδιαίτερα στις γιορτές. Έχοντας αυτήν τη συνταγή στο τραπέζι σας, θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους καλεσμένους.
Η γέμιση γαλοπούλας της Βέφας Αλεξιάδου είναι εξαιρετικά γευστική και συνδυάζει διάφορες υφές, από το ρύζι και τα κάστανα μέχρι τα κουκουνάρια και τις σταφίδες. Μπορείτε ακόμα να την απολαύσετε και σκέτη, τόσο υπέροχη είναι. Ας δούμε πώς να την φτιάξετε:
Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή για τη γέμιση γαλοπούλας