Η συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου για γέμιση γαλοπούλας που παραμένει αξεπέραστη -Τρώγεται ακόμα και σκέτη - iefimerida.gr

Η συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου για γέμιση γαλοπούλας που παραμένει αξεπέραστη -Τρώγεται ακόμα και σκέτη

τραπέζι χριστουγέννων ρεβεγιόν
Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βέφα Αλεξιάδου, η εθνική μας μαγείρισσα, άφησε μια κληρονομιά γεμάτη από νόστιμες και παραδοσιακές συνταγές που εξακολουθούν να γεμίζουν με γεύση τα τραπέζια μας.

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μας χάριζε τις συνταγές της από το τηλεοπτικό πλατό της Ρούλας Κορομηλά, οι συνταγές της, όπως η γέμιση γαλοπούλας, παραμένουν αγαπημένες και συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση, ιδιαίτερα στις γιορτές. Έχοντας αυτήν τη συνταγή στο τραπέζι σας, θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους καλεσμένους.

Η γέμιση γαλοπούλας της Βέφας Αλεξιάδου είναι εξαιρετικά γευστική και συνδυάζει διάφορες υφές, από το ρύζι και τα κάστανα μέχρι τα κουκουνάρια και τις σταφίδες. Μπορείτε ακόμα να την απολαύσετε και σκέτη, τόσο υπέροχη είναι. Ας δούμε πώς να την φτιάξετε:

Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή για τη γέμιση γαλοπούλας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ