Το Πάσχα μπορεί να πέρασε τα φαγητά όμως των εορταστικών τραπεζιών έχουν μείνει, μαζί με τα κόκκινα αυγά.
Εκτός από τα ψητά, που ζεσταίνονται και τρώμε πάντα περισσότερες από μια ημέρες μετά το τραπέζι της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα, τα κουλουράκια και τα τσουρέκια είναι μερικές από τις λιχουδιές που περισσεύουν.
Υπάρχουν όμως και τα σπασμένα αυγά που γίνονται υπέροχη αυγοσαλάτα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι εύκολη και ιδιαίτερα γρήγορη, ιδανική για να κάνετε μια εκκαθάριση στο ψυγείο και να καταναλώσετε ό,τι έχει μείνει από το Πάσχα χωρίς να χρειαστεί να τα πετάξετε.
Δείτε τη συνταγή για την αυγοσαλάτα, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο