Σουτζουκάκια σε ένα σκεύος: Η ιδανική συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι - iefimerida.gr

Σουτζουκάκια σε ένα σκεύος: Η ιδανική συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εύκολη συνταγή για κοκκινιστά σουτζουκάκια που ετοιμάζονται μόνο σε ένα σκεύος.

Τα σουτζουκάκια με το αρωματικό κύμινο που τους δίνει όλη την ιδιαίτερη νοστιμιά και από πάνω τους πέφτει η χυλωμένη κοκκινιστή σάλτσα είναι από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων.

Τα σουτζουκάκια είναι ένα φαγητό μπελαλίδικο, καθώς ο κιμάς πρέπει να πλαστεί σε μακρόστενα μπιφτεκάκια και να περαστεί είτε στο τηγάνι, είτε στο φούρνο πριν μπουν στην κόκκινη σάλτσα για να μαγειρευτούν. Για να γλιτώσετε χρόνο μπορείτε κατευθείαν να βάλετε τα σουτζουκάκια στην κατσαρόλα που ετοιμάζεται η σάλτσα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι τόσο νόστιμο. Βάζοντας κατευθείαν τα σουτζουκάκια στην κατσαρόλα να μαγειρευτούν με τη σάλτσα δεν χάνεται τίποτα από τη γεύση τους. Αντίθετα παραμένουν νόστιμα, δεν μαζεύεται πολλά κατσαρολικά και παίρνουν από την αρχή το άρωμα της σάλτσας.

Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σουτζουκάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ