Ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι αναζητάμε ό,τι καλύτερο για το τραπέζι μας. Συνταγές με αυθεντικές πρώτες ύλες και υγιεινές, θρεπτικές παρασκευές, είναι πρώτες στη λίστα μας.
Και από αυτές τις συνταγές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα θαλασσινά. Ο θησαυρός της ελληνικής θάλασσας με την μεγάλη θρεπτική αξία και νοστιμιά. Κάτι ξέρουν οι Μοναχοί, που πέρα από τη νηστεία, επιλέγουν θαλασσινά για πάρα πολλές συνταγές τους.
Εχει διακριθεί για τις μαγειρικές του ικανότητες, έχει γράψει βιβλία, έχει κάνει τηλεοπτικές εκπομπές. Ο πατέρας Επιφάνιος είναι ο μοναχός μας μύησε στην κουζίνα του Αγίου Όρους. Ένα από τα πιο διάσημα πιάτα του είναι φυσικά οι κοκκινιστές σουπιές γιουβέτσι. Μια συνταγή πανεύκολη που θα σας λύσει τα χέρια όταν δεν θα ξέρετε τι να φτιάξετε στο μεσημεριανό τραπέζι.
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr