Δεν έχει ούτε ένα μήνα που άνοιξε ο «Μίμης», το νέο-τραντίσιοναλ σουβλάκι, όπως μας συστήνεται από την μαρκίζα του, και ήδη στο Παγκράτι έχει γίνει σούσουρο.
Αλλά η φήμη του «Μίμη» έχει προλάβει κιόλας να ξεπεράσει τα σύνορα της γειτονιάς του. Φαίνεται ότι όλη η Αθήνα ασχολείται με αυτή τη γευστική άφιξη που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα -και λόγω lockdown- νερά της εστίασης. Ο «Μίμης» είναι παντού, το έχεις ήδη καταλάβει αν αγαπάς το Instagram.
Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στον «Μίμη»; Η πιο κοντά στην παράδοση πρόταση είναι τυλιχτό, εννοείται σε χειροποίητη, λεπτή πίτα, με πανσέτα βιολογικής εκτροφής, τζατζίκι (όχι πολύ επιθετικό), ντομάτα, το πράσινο μέρος από φρέσκο κρεμμυδάκι.
Από εκεί και πέρα το πιο δημοφιλές, μέχρι στιγμής, είναι το σουβλάκι με κοτόπουλο που είναι μια αναφορά στο ινδικό chicken korma με προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα δηλαδή αντί για γάλα καρύδας στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται γάλα αμυγδάλου.
Διαβάστε περισσότερα για τον «Μίμη» στο Bovary.gr.