Γιορτές σημαίνει φωτάκια, στολίδια, μουσική, γλυκά! Τα πρώτα τα έχουμε και σιγά σιγά ετοιμάζουμε τα χριστουγεννιάτικα πιάτα που θα σερβίρουμε στο φετινό ρεβεγιόν.
Τα γλυκά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το γιορτινό τραπέζι μας. Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες είναι τα κλασσικά αγαπημένα που έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στο σαλόνι μας σε μια μεγάλη πιατέλα. Ωστόσο, θέλουμε να φτιάξουμε φέτος κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό και ιδιαίτερο.
Ψάχνοντας για χριστουγεννιάτικες συνταγές, μάς τράβηξε το ενδιαφέρον ο κορμός με σοκολάτα και κάστανο του Στέλιου Παρλιάρου. Είναι ένα πεντανόστιμο αλλά και εύκολο γλυκό. Δεν μπαίνει σε φόρμα, αλλά τυλίγεται σε λαδόκολλα. Ονομάζεται στα αγγλικά Yule Log ενώ στη Γαλλία Bûche de Noël. Πάρε χαρτί και μολύβι και δες τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις.
Διαβάστε πώς θα φτιάξετε τον σοκολατένιο κορμό με κάστανο στο Bovary.gr