Ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε τo φαγητό μας πιο νόστιμο και γευστικό για να ικανοποιήσουμε τους ουρανίσκους μας.
Αν ψάχνετε να δώσετε αυθεντική νοστιμιά στο φαγητό σας, το μυστικό δεν βρίσκεται μακριά. Τα μυρωδικά και τα βότανα είναι η ιδανική λύση για να γίνει ένα φαγητό πεντανόστιμο. Μυρωδικά μπορούμε να βρούμε στην ελληνική γη, στον κήπο μας, στη γλάστρα, αλλά και παντού στην αγορά. Δίνουν μοναδικό άρωμα, υπέροχη γεύση και αναλόγως το πιάτο, βγάζουν και κάτι διαφορετικό.
Μερικά είναι πολύ κοινά, ωστόσο, δεν ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε όλα σωστά. Οταν είναι φρέσκο το μυρωδικό, συνήθως μπαίνει στο τέλος του φαγητού, για να διατηρήσει ζωντανά τα αρώματά του. Οταν είναι αποξηραμένο, το χρησιμοποιούμε από την αρχή στο μαγείρεμα, για να αποδώσει το άρωμά του.
Ποια μυρωδικά λοιπόν ταιριάζουν σε κάθε φαγητό; Διαβάστε στο Bovary.gr