Τα Scrambled eggs θα βγουν από το τηγάνι πιο πλούσια και μεταξένια αν αφαιρέσεττε 1 κοινό συστατικό - iefimerida.gr

Τα Scrambled eggs θα βγουν από το τηγάνι πιο πλούσια και μεταξένια αν αφαιρέσεττε 1 κοινό συστατικό

Scrambled Eggs, το μυστικό τους
Scrambled Eggs, το μυστικό τους/Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι από εμάς μαγειρεύουμε λάθος τα scrambled eggs, καθώς θα βγουν από το τηγάνι πιο αφράτα και νόστιμα, αν αφαιρέσουνε ένα συστατικό.

Ο σεφ Chris Collins υποστήριξρ ότι το μαγείρεμα των scrambled eggs δεν είναι μια περίπλοκη συνταγή, αλλά υπάρχει μια τεχνική για να τα φτιάξει κάποιος σωστά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον Chris, ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε scrambled eggs είναι να σταματήσετε να προσθέτετε γάλα στο μείγμα των αυγών σας και αντ' αυτού να χρησιμοποιήσετε ανάλατο βούτυρο.

«Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να προσθέσετε γάλα στην ομελέτα. Αυτή η μέθοδος θα σας δώσει πλούσια και κρεμώδη αυγά χωρίς γάλα. Το βούτυρο βοηθάει επίσης!»

scrambled eggs

Η χρήση γάλακτος μπορεί να προκαλέσει το πολύ γρήγορο μαγείρεμα των αυγών με ατμό, γεγονός που μπορεί να τα οδηγήσει στο να στεγνώσουν και να αποκτήσουν μια υφή σαν λάστιχο, ακόμη και αν δεν τα έχετε αφήσει για πολύ ώρα στη φωτιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, αν χρησιμοποιήσετε πολύ γάλα, μπορεί να αραιώσει τη γεύση των αυγών, οδηγώντας σε ένα νερουλό αποτέλεσμα στο πιάτο αντί για μια αφράτη ομελέτα.

Το βούτυρο τείνει να είναι καλύτερο όταν μαγειρεύετε scrambled eggs, καθώς το λίπος θα προστατέψει την πρωτεΐνη των αυγών για να μην καίγονται, ώστε να έχουν μεταξένια υφή.

Βοηθά επίσης στο να έχουμε μια κρεμώδη και πολύ πιο νόστιμη γεύση.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε scrambled eggs

Θα χρειαστείτε:

  • Τρία αυγά
  • Μία κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
  • Φρέσκο σχοινόπρασο (για να πασπαλίσετε από πάνω)
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αρχικά, σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Μην προσθέσετε ακόμα πιπέρι, γιατί μπορεί να αποχρωματίσει την ομελέτα και να την κάνει να φαίνεται λίγο γκρίζα.
  • Λιώστε μία κουταλιά της σούπας βούτυρο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέστε στο τηγάνι το χτυπημένο μείγμα αυγών σας.
  • Συνεχίστε να ανακατεύετε τα αυγά για να μην κολλήσουν στο τηγάνι και σε λίγα λεπτά θα πρέπει να αρχίσουν να έχουν μια παχύρρευστη υφή.
  • Μόλις το μείγμα αρχίσει να στερεοποιείται, αρχίστε να ανακατεύετε με κυκλικές κινήσεις. Ανακατέψτε με αυτόν τον τρόπο για λίγο ακόμη.
  • Βγάλτε τα αυγά, τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο ή ένα κομμάτι ψωμί του τοστ, αλατοπιπερώστε και γαρνίρετε με σχοινόπρασο. Τα λαχταριστά scrambled eggs τώρα έτοιμη για σερβίρισμα.
scrambled eggs
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
scrambled eggs
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομελέτα συνταγή αυγά scrambled egg
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ