Brunch στο σπίτι: Το κόλπο με το σουρωτήρι χειρός για τέλεια αυγά ποσέ - iefimerida.gr

Brunch στο σπίτι: Το κόλπο με το σουρωτήρι χειρός για τέλεια αυγά ποσέ

Αυγό ποσέ, Φωτογραφία: Shutterstock
Αυγό ποσέ, Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυγό ποσέ είναι η πιο νόστιμη εκδοχή του μαγειρεμένου αυγού.

Τα αυγά ποσέ έχουν γίνει ιδιαίτερα διάσημα χάρη στο brunch και ολοένα και περισσότερος κόσμος μαθαίνει να τα φτιάχνει μόνος του στο σπίτι. Όχι μόνο είναι ιδιαίτερα εύκολα για να γίνουν, χάρη σε διάφορα μαγειρικά hack, έχουν τέλεια γεύση και εξαιρετική υφή.

Η παραδοσιακή τεχνική βέβαια για να φτιάξει κανείς αυγό ποσέ είναι δύσκολη και είναι η εξής: σε νερό που κοχλάζει με ξύδι δημιουργούμε έναν μικρό στροβιλισμό με τη βοήθεια μιας κουτάλας ανακατεύοντας κυκλικά προς τη μία μεριά και ρίχνουμε στο κέντρο το αυγό μας ώστε να μαγειρευτεί χωρίς να καεί και κυρίως χωρίς να διαλυθεί μέσα στο νερό.

Δείτε πώς θα φτιάξετε εύκολα αυγό ποσέ, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγό ποσέ συνταγή μαγειρική μυστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ