Ο Στέλιος Παρλιάρος μοιράστηκε στο Instagram τη συνταγή του για λαχταριστή πάστα φλώρα.
Ο ταλαντούχος και διακεκριμένος pastry chef αποκαλύπτει τα υλικά και τον τρόπο που θα φτιάξουμε το δημοφιλές και κλασσικό γλυκό με μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Συνοδεύεται ευχάριστα με τον καφέ ή το τσάι. Θα χρειαστούμε κέφι και μεράκι, απλά υλικά και την αγαπημένη μας μαρμελάδα.
Η εύκολη συνταγή μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε έτοιμο το γλυκό μας σε 1:30 ώρα περίπου, προϋποθέτοντας βεβαίως ότι έχουμε μαρμελάδα στο σπίτι. Η διαχρονική πάστα Φλώρα είναι από τις πιο αγαπημένες γλυκές γεύσεις. Παραδοσιακά, στη γέμιση βάζουν μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα του δάσους αλλά μπορούμε να τη φτιάξουμε με μαρμελάδα κεράσι, δαμάσκηνο, σύκο, πορτοκάλι ή βερίκοκο.
Δείτε την εύκολη και λαχταριστή συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για πάστα φλώρα στο Bovary.gr