Food blogger προτείνει τα πιο οικονομικά street food της Νέας Υόρκης -Το σουβλατζίδικο που ξεχώρισε - iefimerida.gr

Food blogger προτείνει τα πιο οικονομικά street food της Νέας Υόρκης -Το σουβλατζίδικο που ξεχώρισε

Το σουβλατζίδικο που ξεχώρισε food blogger στη Νέα Υόρκη
Το σουβλατζίδικο που ξεχώρισε food blogger στη Νέα Υόρκη /Φωτογραφία: Instagram

Ο Marco Lombardi είναι ένας δεινός foodie από τη Νέα Υόρκη που λατρεύει το καλό street food, και αποφάσισε να το μετατρέψει σε επάγγελμα.

Ο Αμερικανός food blogger είναι δημιουργός περιεχομένου και μοιράζεται στο TikTok και το Instagram του, όπου διατηρεί χιλιάδες followers, βιντεάκια προτείνοντας τα καλύτερα στέκια για street food στο «Μεγάλο Μήλο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όταν πρόκειται να βρει φτηνά φαγητά στη Νέα Υόρκη (κάτω από 20 δολάρια και πολλά φορές κάτω και από 5 δολάρια), τα βίντεό του γίνονται viral με χιλιάδες, συχνά και εκατομμύρια προβολές.

Ο street food lover ψάχνει τακτικά για φαγητό που γεμίζει την κοιλιά χωρίς να... αδειάζει τα πορτοφόλια και βρίσκει κρυμμένα διαμαντάκια στα στενά σοκάκια της Νέας Υόρκης.

Ο 32χρονος καλοφαγάς έχει παρουσιάσει πολλές από αυτές τις «ανακαλύψεις» του στη σειρά του «4 spots $20» στα social media.

Αφού ανακάλυψε ένα οικονομικό noodle bar στην Chinatown αποφάσισε να κάνει κάτι με αυτό. Αφού συνεργάστηκε με άλλες διαδικτυακές προσωπικότητες, ξεκίνησε τελικά τη δική του σελίδα στο TikTok, συγκεντρώνοντας σχεδόν 50.000 ακολούθους μέσα σε μια νύχτα. Τώρα φτιάχνει περιεχόμενο τροφίμων πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με μεγάλες επωνυμίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, ο στόχος του είναι να παρουσιάσει τα κρυμμένα διαμάντια της Νέας Υόρκης και να βοηθήσει άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτά τα εξαιρετικά σημεία. Ακόμη θεωρεί ότι η επιγραφή «cheap eats» δεν σημαίνει κακή ποιότητα.

«Όταν σκέφτομαι φθηνά φαγητά, ειλικρινά σκέφτομαι τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '90», αναφέρει στην Νew York Post. «Είναι μια γιαγιά που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ​​για την οικογένειά της. Αυτά τα εστιατόρια υπάρχουν εδώ και 25 έως 30 χρόνια. Γιατί να αλλάξουν την τιμή; … μην φτιάχνεται ό,τι δεν έχει χαλάσει».

Ένα ελληνικό street food ανάμεσα στα πιο φτηνά της Νέας Υόρκης

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε πριν λίγο καιρό για τα φτηνά street food στέκια της Νέας Υόρκης βρέθηκε στην Αστόρια, στο Κουίνς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα τέσσερα spots που ξεχώρισε είναι και ένα ελληνικό σουβλατζίδικο, το «Souvlaki Lady» της Elpida Vasiliadis.

Η καντίνα της «Souvlaki Lady» βρίσκεται στην 33rd Street & Ditmars Blvd εδώ και τριάντα χρόνια και σχηματίζονται ουρές για ένα ζουμερό σουβλάκι της.

Ένα σουβλάκι κοτόπουλο κοστίζει 4 δολάρια, κάτι πολύ οικονομικό για τις ΗΠΑ. Σερβίρεται σε αλουμινόχαρτο, με μπόλικη ρίγανη και μια μεγάλη και αφράτη φέτα ψωμί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ street food σουβλατζίδικο Νέα Υόρκη food blogger
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ