Η γεύση Λουκούμι Τριαντάφυλλο αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Ice Cream & Sorbet.
Μέσα από μία μαγειρική διαδικασία «blind cooking», οκτώ διακεκριμένοι Έλληνες Chef είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Η Kayak συμμετείχε με το Λουκούμι Τριαντάφυλλο, μία άκρως δροσερή και ελληνική γεύση παγωτού, με λεπτεπίλεπτη αίσθηση και φίνο άρωμα από τριαντάφυλλο.
Οι σεφ της Κριτικής Επιτροπής έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα…Δημιούργησαν, δοκίμασαν και ομόφωνα συμφώνησαν για την ανωτερότητα και την ιδιαίτερη γεύση του παγωτού Kayak, επιβεβαιώνοντας πως μπορεί να πρωταγωνιστεί σε μία επαγγελματική κουζίνα.
Τη φετινή διοργάνωση των Chefs’ Choice Awards ανέλαβαν η Boussias και το Hotel & Restaurant Daily.