Tο μυστικό για το τέλειο βραστό μοσχάρι -Το κόλπο για να βγει μαλακό και να δώσει στη σούπα πλούσιο άρωμα - iefimerida.gr

Tο μυστικό για το τέλειο βραστό μοσχάρι -Το κόλπο για να βγει μαλακό και να δώσει στη σούπα πλούσιο άρωμα

σούπα μοσχαριού
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βραστό μοσχάρι είναι απαραίτητο συστατικό μιας λαχταριστής κρεατόσουπας.

Η κρεατόσουπα είναι ένα παραδοσιακό πιάτο από την ελληνική ύπαιθρο που μας προσφέρει πάντα μια αίσθηση θαλπωρής και ανακούφισης. Είναι μία συνταγή λιτή, με «ταπεινά» υλικά και το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να βράσετε το κρέας σας αργά για να αποδώσει το μέγιστο της γεύσης του.

Το μυστικό επιτυχίας για την νόστιμη σούπα είναι να επιλέξτε κρέας από ποντίκι ή ουρά, καθώς είναι τα κομμάτια του ζώου που δίνουν στο φαγητό την πιο πλούσια γεύση. Επίσης, ένα εξαιρετικό μαγειρικό τρικ είναι να προσθέσετε λίγα κόκκαλα μοσχαριού στην κατσαρόλα καθώς πέραν από εξαιρετική γεύση περιέχουν κολλαγόνο και θα δώσουν μια πιο πυκνή υφή στη σούπα σας.

Δείτε το μυστικό για το τέλειο βραστό μοσχάρι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοσχάρι βραστό συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ