Συνταγή για τηγανητά καλαμαράκια -Τα μυστικά για να βγουν μαλακά μέσα και τραγανά απ' έξω - iefimerida.gr

Συνταγή για τηγανητά καλαμαράκια -Τα μυστικά για να βγουν μαλακά μέσα και τραγανά απ' έξω

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καλαμαράκια είναι το αγαπημένο πιάτο της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που το επιλέγουν σε ταβέρνα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ακόμη, μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι. Είτε επιλέξετε κατεψυγμένα είτε φρέσκα, τα καλαμαράκια στο τηγάνι είναι απόλαυση, αρκεί να έχουν τραγανή κρούστα και να είναι μέσα μαλακά. Πώς θα το πετύχετε αυτό όμως;

Αν τα καλαμαράκια που θα φτιάξετε στο σπίτι είναι κατεψυγμένα, βασική προϋπόθεση είναι να τα ξεπαγώσετε καλά.

Δείτε τα μυστικά για τα τέλεια καλαμαράκια, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλαμαράκια καλαμαράκια τηγανητά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ