Τα μπέργκερς παραμένουν και σήμερα ο «βασιλιάς» της κουλτούρας του φαστ φουντ ανά τον κόσμο.
Η τάση αυτή τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί και στην Ελλάδα, με πλήθος εστιατορίων που ειδικεύονται στα μπέργκερ να ανοίγουν σε κάθε πόλη -ακόμα και σε χωριά. Η καραντίνα, ωστόσο, «φρέναρε» την κίνηση στα εστιατόρια, επαναφέροντας τους Ελληνες στις… κουζίνες τους. Γι’ αυτό και πολλοί πλέον επιλέγουν την οικιακή τους ψησταριά για το κρέας τους, τα ψάρια, τα ψητά λαχανικά ή και τα μπέργκερς τους. Το μεγάλο -και γνωστό σε όλους- πρόβλημα με τα μπέργκερ έχει να κάνει με το στέγνωμα κατά το ψήσιμο.
Business Insider: Το «κουφό» τρικ για ζουμερά μπέργκερς
Την απάντηση στο πρόβλημα δίνει μέσω του Business Insider ο κριτής του Top Chef Γκρέιχαμ Ελιοτ.
Δείτε στο economistas το βίντεο με το κόλπο που χρησιμοποιεί ο Ελιοτ για να βγάλει τα μπέργκερς πιο ζουμερά από ποτέ.