O μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι από τα αγαπημένα πιάτα των ημερών και το μυστικό της τέλειας γεύσης του κρύβεται και στο κουρκούτι του που χαρίζει τραγανή υφή και χρυσαφένια όψη.
Ο μπακαλιάρος μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους, από τηγανητός, σε σούπα και από πλακί στον φούρνο με κουρκούτι για μπακαλιάρο σκορδαλιά.
Ένα από τα μυστικά για τον τέλειο τραγανό μπακαλιάρο είναι φυσικά η κρούστα, την οποία εύκολα μπορεί κανείς να πετύχει αν προσέξει μερικά πράγματα.
Δείτε τα μυστικά για να έχει ο μπακαλιάρος μας την τέλεια κρούστα, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο