Συνταγή για μουσακά με άπαιχτη μπεσαμέλ -Αφράτος που λιώνει στο στόμα - iefimerida.gr

Συνταγή για μουσακά με άπαιχτη μπεσαμέλ -Αφράτος που λιώνει στο στόμα

Συνταγή για μουσακά με άπαιχτη μπεσαμέλ -Αφράτος που λιώνει στο στόμα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μουσακάς είναι χωρίς αμφιβολία, το πιο δημοφιλές -και νόστιμο- παραδοσιακό φαγητό.

Αν και είναι ένα μπελαλίδικο φαγητό, με πολλές παρασκευές, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και αξίζει σε κάθε περίπτωση να το ετοιμάσετε σπίτι, για μια ξεχωριστή περίσταση, μια Κυριακή ή μια μέρα που θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι.

Για να φτιάξετε τον λαχταριστό μουσακά θα χρειαστεί να τηγανίσετε τις μελιτζάνες και τις πατάτες σας, ωστόσο, αν θέλετε να μειώσετε τα λάδια μπορείτε να τα ψήσετε και στον φούρνο.

Δείτε τη συνταγή για τον μουσακά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουσακάς συνταγή Φαγητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ