Μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα, σαν της γιαγιάς -Mαλακό σαν λουκούμι, είναι πανεύκολο - iefimerida.gr

Μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα, σαν της γιαγιάς -Mαλακό σαν λουκούμι, είναι πανεύκολο

Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει πιο απολαυστικά κυριακάτικο πιάτο από το ψητό μοσχαράκι κατσαρόλας;

Το μοσχαράκι είναι ένα άμεσα συνδεδεμένο πιάτο με τα κυριακάτικα τραπέζια. Πλούσιο σε γεύση και με τέλεια αρώματα, δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί σε μια παραπάνω πιρουνιά.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας εκείνο το λαχταριστό μοσχαράκι κατσαρόλας που έφτιαχνε η γιαγιά μας κάποια μεσημέρια Κυριακής, με τη συνταγή του να αποτελεί σκέτο μυστήριο. Σήμερα η συνταγή είναι για αυτό το απολαυστικό γιαγιαδίστικο φαγητό που, όσες φορές κι αν το μαγειρέψεις, ποτέ δεν θα σου είναι αρκετό.

Δείτε τη συνταγή για μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοσχαράκι ψητό συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ