Lidl Ελλάς - Χορηγός της εκδήλωσης «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης» στα Culinary Journeys του Daios Cove - iefimerida.gr

Lidl Ελλάς - Χορηγός της εκδήλωσης «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης» στα Culinary Journeys του Daios Cove

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος - Γενικός Διευθυντής, Νέες Καθημερινές Εκδόσεις | Γιώργος Μπριλάκης - Γενικός Διευθυντής, Daios Cove | Martin Brandenburger - Πρόεδρος της Διοίκησης, Lidl Ελλάς | Βασιλική Αδαμίδου -  Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, Lidl Ελλάς | Μανώλης Παπουτσάκης - Σεφ
Δημήτρης Παπαλεξόπουλος - Γενικός Διευθυντής, Νέες Καθημερινές Εκδόσεις | Γιώργος Μπριλάκης - Γενικός Διευθυντής, Daios Cove | Martin Brandenburger - Πρόεδρος της Διοίκησης, Lidl Ελλάς | Βασιλική Αδαμίδου - Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποστήριξε την ξεχωριστή διοργάνωση παρουσιάζοντας ένα γαστρονομικό ταξίδι αφιερωμένο στον κρητικό ντάκο, με πρωταγωνιστές τα προϊόντα της σειράς «Νώμα» και άλλα προσεκτικά διαλεγμένα, ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά από την ελληνική γη.

Η Lidl Ελλάς υποστήριξε τη γαστρονομική εκδήλωση «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης: Ο κρητικός ντάκος» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου, στο πλαίσιο του γαστρονομικού θεσμού Culinary Journeys του Daios Cove στην Κρήτη, προσφέροντας προσεκτικά διαλεγμένα, ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά, από την ελληνική γη και θάλασσα, από επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Culinary Journeys επέστρεψαν για 5η χρονιά στο Daios Cove, ξεδιπλώνοντας μέσα από τις θεματικές τους ένα μωσαϊκό γεύσεων, με καλεσμένους διακεκριμένους σεφ από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής δημιούργησαν τις «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης», ένα διαδραστικό γαστρονομικό ταξίδι με καλεσμένο τον βραβευμένο σεφ Μανώλη Παπουτσάκη σερόλο αφηγητή. Ο Μανώλης Παπουτσάκης, ένας από τους πλέον αξιόλογους πρεσβευτές της κρητικής παράδοσης, λάτρης των ποιοτικών ελληνικών τροφίμων, θιασώτης της εποχικής μαγειρικής με τοπικά προϊόντα, παρουσίασε μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στο ταπεινό μα και σπουδαίο έδεσμα της κρητικής κουζίνας, τον ντάκο, στην ιστορία του και στους συμβολισμούς του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σεφ μίλησε σε εκπροσώπους των μέσων αλλά και σε συνεργάτες της Lidl Ελλάς και του Daios Cove για τη σπουδαία γαστρονομική κληρονομιά της Κρήτης, ενώ παράλληλα έδειξε σε όλους, με κάθε λεπτομέρεια, πώς φτιάχνεται ένας αυθεντικός κρητικός ντάκος. Οι παρευρισκόμενοι έβαλαν τις ποδιές τους, πειραματίστηκαν με τα παξιμάδια, τη φρέσκια τομάτα, το ελαιόλαδο, το τυρί και τη ρίγανη και έφτιαξαν τον δικό τους κρητικό ντάκο με τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα της σειράς «Νώμα», καθώς και άλλα προϊόντα της Lidl Ελλάς. Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό γεύμα 5 πιάτων με την υπογραφή του ιδίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Taverna, ένα από τα τέσσερα εστιατόρια του Daios Cove, το οποίο αντλεί έμπνευση από τη γαστρονομική παράδοση του νησιού και την παρουσιάζει με σύγχρονο τρόπο. Ο σεφ του εστιατορίου, η ομάδα του και το προσωπικό συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Για τη Lidl Ελλάς το νόημα της υγιεινής διατροφής, της εντοπιότητας και της ευζωίας βρίσκεται στην ποιότητα των καθημερινών επιλογών, γι’ αυτό και φροντίζει να εξασφαλίζει με συνεχείς ελέγχους τις πιο ποιοτικές γεύσεις στην καλύτερη τιμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ