Το τζατζίκι είναι το απόλυτο συνοδευτικό για τα κρεατικά, αλλά πολλές φορές το πιο σημαντικό συστατικό του - η σωστή υφή - δεν μας βγαίνει όπως πρέπει.
Αν και το δικό σας τζατζίκι μοιάζει περισσότερο με σούπα παρά με πηχτό και κρεμώδες, μην ανησυχείτε! Εδώ θα σας αποκαλύψουμε το συνηθισμένο λάθος που κάνουμε και πώς να το διορθώσουμε για να πετύχετε την τέλεια υφή και να έχετε το συνοδευτικό τζατζίκι όπως πρέπει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Μάθετε στο Bovary.gr γιατί το τζατζίκι βγαίνει νερουλό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο