Οι λαχανοντολάδες είναι ένα από τα πιάτα που οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει με τα παιδικά μας χρόνια.
Λαχταριστοί και ιδιαίτερα γευστικοί, είναι σαν τα γεμιστά αλλά γίνονται στην κατσαρόλα και, έχουν μια υπέροχη υφή, αφού τα φύλλα από το λάχανο μαλακώνουν κατά τη διάρκεια του βρασμού και βγάζουν τα αρώματά τους σε κάθε μπουκιά.
Στη συνταγή που ανακαλύψαμε θα χρειαστείτε μόνο λαχανικά, κάτι που κάνει τη συνταγή ιδανική τόσο για όσους είναι vegan, όσο και για όσους ακολουθούν μια πιο προσεκτική διατροφή.
Δείτε τη συνταγή για τους λαχανοντολμάδες, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο