Λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα -Η συνταγή της μαμάς, ιδανικό για τις βροχερές ημέρες - iefimerida.gr

Λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα -Η συνταγή της μαμάς, ιδανικό για τις βροχερές ημέρες

Μπολ με αχνιστούν λαχαντολμάδες
Μπολ με αχνιστούς λαχανοντολμάδες / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λαχανοντολάδες είναι ένα από τα πιάτα που οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει με τα παιδικά μας χρόνια.

Λαχταριστοί και ιδιαίτερα γευστικοί, είναι σαν τα γεμιστά αλλά γίνονται στην κατσαρόλα και, έχουν μια υπέροχη υφή, αφού τα φύλλα από το λάχανο μαλακώνουν κατά τη διάρκεια του βρασμού και βγάζουν τα αρώματά τους σε κάθε μπουκιά.

Στη συνταγή που ανακαλύψαμε θα χρειαστείτε μόνο λαχανικά, κάτι που κάνει τη συνταγή ιδανική τόσο για όσους είναι vegan, όσο και για όσους ακολουθούν μια πιο προσεκτική διατροφή.

Δείτε τη συνταγή για τους λαχανοντολμάδες, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαχανοντολμάδες συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ