Αυτή η εποχή προστάζει για το τραπέζι μας πιάτα ελαφριά, εύκολα, φουλ υγιεινά. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φαγητό που μυρίζει θάλασσα.
Το λαβράκι με τα τοματίνια είναι ο ορισμός της μεσογειακής διατροφής. Δεν είναι ένα ακόμη νόστιμο πιάτο, αλλά και μια πηγή πρωτεΐνών, φυτικών ινών, καλών λιπαρών και λίγων θερμίδων.
Στην Ελλάδα έχουμε την ευκαιρία να επιλέγουμε υλικά από τη υπέροχη φύση μας και να δημιουργούμε έξυπνα και υγιεινά πιάτα. Η συνταγή που δημιούργησε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, είναι ό,τι πρέπει για τις πολύ ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Είναι ισορροπημένη γίνεται πανεύκολα και είναι σούπερ οικονομική, αφού το λαβράκι είναι ένα ψάρι που μπορούμε να βρούμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές στο εμπόριο...
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr