Οι πατάτες φούρνου είναι πάντα η καλύτερη λύση αν ψάχνετε κάτι για να συνοδεύσετε τα κρεατικά σας -και όχι μόνο.
Οι κυδωνάτες πατάτες ονομάζονται έτσι λόγω του κοψίματός τους και, σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το σκόρδο το άρωμα και η γεύση τους είναι μοναδικά.
Για τη συγκεκριμένη συνταγή θα χρειαστεί μόνο να ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί και να τα περιχύσετε στο ταψί σας με τις πατάτες.
Δείτε τη συτναγή για τις πατάτες, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο