Μπορεί το banana bread να χρίστηκε το επίσημο γλυκό της καραντίνας, ένα άλλο γλύκισμα ωστόσο μπαίνει δυναμικά στις ελληνικές κουζίνες διεκδικώντας τα σκήπτρα του πρώτου.
Είναι γεγονός πως αυτή την εποχή όποιον και να ρωτήσεις τι κάνει, θα σου απαντήσει ότι μαγειρεύει. Η δημιουργική αυτή απασχόληση εκτός από το να γεμίζει δημιουργικά τις ημέρες, προσφέρει και -τις περισσότερες φορές- εξαίσια αποτελέσματα. Αλμυρά και γλυκά πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο ανεβάζοντας τη διάθεσή μας (και τον δείκτη της ζυγαριάς).
Εκτός από το banana bread όμως -με το οποίο όλοι λίγο-πολύ πειραματίστηκαν- μια άλλη συνταγή, από το μακρινό 1932 έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο ξετρελαίνοντας μικρούς και μεγάλους. Το «Peanut Butter Bread» είναι «το νέο μαύρο» και ήρθε διεκδικώντας την προσοχή μας...
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr