Αλήθεια, ποια ήταν η τελευταία φορά που φάγατε μια ωραία, περιποιημένη καρμπονάρα, χωρίς να νιώσετε ενοχές; Ο Τζέιμι Ολιβερ πάντως, τρώει συνέχεια.
Η καρμπονάρα είναι ένα πιάτο που αγαπήσαμε πολύ στα 90s, όταν ακόμα δεν ανησυχούσαμε για τα λιπαρά και τις θερμίδες που περιέχει. Ποιος όμως δεν θα έδινε τα πάντα σήμερα να μεταμορφώσει αυτά τα λιπαρά της καρμπονάρας σε βιταμίνες;
Η πεντανόστιμη πειραγμένη συνταγή του Τζέιμι Όλιβερ, έρχεται να απενοχοποιήσει το λατρεμένο πιάτο, πετώντας έξω τα περιττά λιπαρά και τους έξτρα υδατάνθρακες και δίνοντάς του παράλληλα healthy στοιχεία, όπως φυτικές ίνες και πρωτεΐνη.
Αν και εσείς αγαπάτε αυτό το θεσπέσιο ιταλικό πιάτο αλλά νοιάζεστε για το τι καταναλώνετε, τότε αυτή την καρμπονάρα κυριολεκτικά θα τη λατρέψετε.
Ένα φρέσκο και θρεπτικό τουίστ του Τζέιμι Ολιβερ στην κλασική καρμπονάρα, με υλικά που έχουμε στο ψυγείο μας...
Διαβάστε την πανεύκολη και υγιεινή συνταγή στο Bovary.gr