Πώς η FrozenBAR αλλάζει ξανά τα δεδομένα στο χώρο του παγωτού! - iefimerida.gr

Πώς η FrozenBAR αλλάζει ξανά τα δεδομένα στο χώρο του παγωτού!

FrozenBAR
FrozenBAR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά - τι καλύτερο από ένα δροσιστικό και απολαυστικό παγωτό;

Το παγωτό είναι το γλύκισμα του καλοκαιριού – και όχι μόνο πλέον, αφού καταναλώνεται 12 μήνες το χρόνο – τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους. Το ξέρατε όμως ότι πίσω από μια μπάλα παγωτού, κρύβεται μια ολόκληρη διαδικασία παραγωγής του;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η FrozenBAR, ηγέτης στο χώρο του παγωτού και του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και δημιουργεί ένα project γύρω από την παραγωγή του χύμα παγωτού βιτρίνας, ώστε να βοηθήσει τα καταστήματα να αυξήσουν την κερδοφορία τους και ταυτόχρονα να προσφέρουν ό,τι καλύτερο ποιοτικά και γευστικά στους πελάτες τους!

Ας δούμε όμως τι έχει να προσφέρει το καινούργιο project της FrozenBAR στους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης και τι το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες λύσεις, έτοιμου παγωτού!

Οι επιλογές που έχει ένα κατάστημα για να τοποθετήσει παγωτό προς πώληση

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν την στιγμή, ένας καταστηματάρχης έχει 2 επιλογές αν θέλει να πουλάει παγωτό στο κατάστημά του:

  1. Να αρχίσει να παράγει μόνος του παγωτό από την αρχή, κάνοντας όλη τη διαδικασία όπως μάζεμα πρώτων υλών, παστερίωση υλικών, παραγωγή του μίγματος, shock, κ.ο.κ.
  2. Να πάρει έτοιμο χύμα παγωτό από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία και να προσφέρει ένα προϊόν ίδιο με εκατοντάδες άλλα καταστήματα.

Στην πρώτη λύση απαιτείται μεγάλη τεχνογνωσία από τον ιδιοκτήτη καθώς επίσης και επένδυση σε ακριβά μηχανήματα που απαιτούνται για τη διαδικασία της παραγωγής του παγωτού, όπως οι παστεριωτές, το shock freezer, οι μηχανές παραγωγής παγωτού με ειδικές λειτουργίες, κ.α. Επιπλέον, το κόστος παραγωγής είναι αρκετά μεγάλο ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να μην υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι α’ ύλες που απαιτούνται, ανά πάσα ώρα και στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει παραγωγή.

Στη δεύτερη λύση, το κατάστημα θα προσφέρει ένα παγωτό που θα το έχουν κι άλλα εκατοντάδες καταστήματα, χωρίς να μπορεί να παρέμβει στην παραγωγική διαδικασία και να προσθέσει τις δικές του πινελιές, ενώ από την άλλη θα το πληρώνει αρκετά ακριβά και στην τελική η κερδοφορία θα είναι από ελάχιστη έως μηδενική.

Όλα αυτά όμως μέχρι τώρα! Η FrozenBAR, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της και ειδικά αυτών που βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη (νησιά, δυσπρόσιτες περιοχές, κ.α.) και καλούνται να πληρώσουν αρκετά ακριβά ένα χύμα, τυποποιημένο παγωτό για να το προσφέρουν στο κατάστημά τους, δημιούργησε το project του σκληρού παγωτού με εύκολη και γρήγορη παραγωγή στο κατάστημα μέσα σε μόλις 10 λεπτά!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, 10 λεπτά χρειάζονται πλέον για να φτιάξετε το δικό σας, χειροποίητο και εξαιρετικό σκληρό παγωτό βιτρίνας με τη βοήθεια της FrozenBAR!

Η 100% ελληνική εταιρεία δημιούργησε για πρώτη φορά ειδικά μίγματα σκληρού παγωτού όπου τοποθετούνται στην παγωτομηχανή χωρίς κάποια άλλη πρόσμιξη ή προσθήκη και μέσα σε 5-10’ (ανάλογα τη γεύση) έχετε έτοιμο φρέσκο παγωτό για τοποθέτηση στη βιτρίνα και πώληση στους πελάτες σας!

Είναι εύκολη η διαδικασία παραγωγής του παγωτού;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη FrozenBAR, η διαδικασία για να φτιάξετε χύμα παγωτό βιτρίνας είναι πολύ εύκολη και διαρκεί 1-2 λεπτά η ετοιμασία του μίγματος και 5-10’ η παρασκευή στην ειδική παγωτομηχανή!

Στην ουσία χτυπάτε το ειδικό μίγμα με το γάλα και έπειτα το ρίχνετε στην παγωτομηχανή όπου εκεί γίνεται παγωτό μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ βίντεο της εταιρείας που σκοπό έχει να δείξει πόσο εύκολα – αλλά και γρήγορα – μπορείτε να έχετε φρέσκο, χειροποίητο παγωτό στο κατάστημά σας!

Μπορώ να «επέμβω» στο παγωτό και να το φτιάξω όπως επιθυμώ;

Αυτό είναι κάτι που δίνει ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα στο σκληρό παγωτό της FrozenBAR! Η εταιρεία σας προμηθεύει με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, τα ειδικά μίγματα για την παρασκευή περισσότερων από 20 γεύσεων καθώς επίσης και την τεχνογνωσία για να τα φτιάχνετε.

Όμως, η δική σας φαντασία και δημιουργικότητα είναι αυτή που θα εκτοξεύσει το παγωτό στο κατάστημά σας, θα το κάνει να διαφοροποιηθεί από τα άλλα καταστήματα και φυσικά να κερδίζετε καθημερινά φανατικούς θαυμαστές!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι περιλαμβάνει το project σκληρού παγωτού της FrozenBAR

Η πρόταση της FrozenBAR περιλαμβάνει τόσο τον απαραίτητο παρασκευαστή για τη δημιουργία του παγωτού όσο και τη βιτρίνα όπου εκεί τοποθετούνται οι βάσκες του παγωτού, έτοιμες προς πώληση στους πελάτες σας!

Η εταιρεία σας προμηθεύει όλα τα απαραίτητα τόσο στον εξοπλισμό όσο φυσικά και στα καινοτόμα μίγματα που έχει αναπτύξει η ίδια και διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο project γύρω από το σκληρό παγωτό, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.

Η FrozenBAR Hellas, μια εταιρεία με πάνω από 12 έτη παρουσίας στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, πρωτοπορεί όπως πάντα στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού και βρίσκεται δίπλα στους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, προσφέροντας λύσεις για να αυξήσουν την κερδοφορία των καταστημάτων τους άμεσα, με ποιοτικά και εύκολα προϊόντα.

Η εταιρεία, που είναι ο leader της αγοράς με τις περισσότερες πωλήσεις κάθε χρόνο στις επαγγελματικές μηχανές soft ice, διαθέτει γραφεία τόσο στη Θεσσαλονίκη (Κουντουριώτη 54 – Πυλαία) όσο και στην Αθήνα (Αρκαδίου 19 – Μεταμόρφωση) και εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες κάθε ημέρα σε όλη την επικράτεια και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγωτό Θεσσαλονίκη Αθήνα μείγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ