Μία συνταγή για ένα δροσερό γλυκό με φρουτώδη γεύση είναι αναμφισβήτητα ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Ο λόγος για το αγαπημένο ζελέ, το κατεξοχήν γλυκό που μπορούμε να απολαύσουμε ανά πάσα στιγμή για να ικανοποιήσουμε τις γλυκιές μα λιγούρες χωρίς να νιώσουμε τύψεις ή να λιγωθούμε!
Για όσους δεν έχουν τη μαγειρική σαν χόμπι, μια συνταγή που γίνεται έυκολα και γρήγορα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες -και αν αυτή χρειάζεται και μόνο δύο υλικά, τότε είναι η ιδανική.
Εμείς βρήκαμε μία πεντανόστισμη συνταγή για ζελέ με κομπόστα βερίκοκο και ελάχιστες θερμίδες που θα σε δροσίσει
Υλικά
- 1 βάζο κομπόστα βερίκοκο
- 2 φακελάκια ζελέ χωρίς ζάχαρη, το ένα φράουλα και το άλλο ανανά
Εκτέλεση
- Πολτοποιούμε τη κομπόστα στο multi μαζί με το σιρόπι.
- Φτιάξουμε το ζελέ όχι σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά ανακατέψουμε και τα 2 φακελάκια με 1 ποτήρι βραστό νερό και μετά με ένα ποτήρι κρύο.
- Ανακατέψουμε τα 2 μείγματα να ενωθούν και βάλουμε τα σε φόρμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά, 5 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε βάζουμε 1 λεπτό σε ένα μπολ με ζεστό νερό.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο