Η γαλοπούλα ή το κοτόπουλο είναι το πιο υγιεινό πουλερικό; Μία διαιτολόγος - διατροφολόγος δίνει την απάντηση στο ερώτημα, εξηγώντας ξεχωριστά την θρεπτική τους αξία.
«Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα είναι γνωστά για τις υψηλές ποσότητες άπαχης πρωτεΐνης τους και είναι και οι δύο προσιτές επιλογές για καταναλωτές που προσέχουν την υγεία τους», έγραψε η συγγραφέας των best-seller Frances Largeman-Roth για το TODAY, πρόσφατα.
«Αλλά υπάρχουν διαβαθμίσεις όσον αφορά τη διατροφική αξία και των δύο πουλερικών. Ωστόσο σχετικά με το ποιο είναι καλύτερο για εσάς εξαρτάται από το μέρος του κοτόπουλου ή της γαλοπούλας για το οποίο μιλάμε και τον τρόπο που παρασκευάζεται το καθένα», πρόσθεσε.
Δείτε ποιο πουλερικό είναι πιο υγιεινό η γαλοπούλα ή το κοτόπουλο στο Bovary.gr