Μπορεί στην Ελλάδα να ορκιζόμαστε σε μια ομελέτα γεμάτη καλοκαιρινά λαχανικά, στην γειτονική Ιταλία όμως, μια άλλη εκδοχή έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση.
Η φριτάτα είναι ένα πανέμορφο πιάτο με βάση τα αυγά. Το αντίπαλον δέος της δικής μας, ελληνικής ομελέτας. Αυτή ωστόσο η συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου θα σας μυήσει στο καλοκαιρινό αυτό ιταλικό πιάτο χωρίς να κουραστείτε.
Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για φριτάτα γίνεται με μανιτάρια -τα οποία της προσδίδουν μια υπέροχη γεύση. Προσθέστε σπανάκι και τυρί ρέμα και απολαύστε ένα υπέροχο σούπερ καλοκαιρινό πιάτο...
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο