Συνταγή για εύκολη μαρινάδα -Για να βγει το κρέας ζουμερό και μαλακό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης - iefimerida.gr

Συνταγή για εύκολη μαρινάδα -Για να βγει το κρέας ζουμερό και μαλακό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Φωτογραφία Unsplash
Φωτογραφία Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σεφ προτείνουν να μαρινάρουμε το κρέας πριν το μαγειρέψουμε, είτε πρόκειται για ψήσιμο στον φούρνο, στη σχάρα ή στην ψησταριά.

Για ένα ιδανικό αποτέλεσμα, το κρέας πρέπει να μείνει στο ψυγείο για μερικές ώρες μέσα στη μαρινάδα, ώστε να απορροφήσει πλήρως τα αρώματα και τις γεύσεις.

Συγκεκριμένα, το μαρινάρισμα μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως δύο ημέρες. Τα πιο άτονα γευστικά κομμάτια (π.χ. κοτόπουλο, ψαρονέφρι) δεν θέλουν παρά λίγη ώρα (περίπου 1 ώρα) για να νοστιμίσουν από τη μαρινάδα, κάτι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν δεν έχουμε χρόνο.

Δείτε την τέλεια μαρινάδα για κρέας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρινάδα κρέας συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ