Μπορεί κανείς να αντισταθεί σε ένα ζουμερό κομμάτι ραβανί;
Το ραβανί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής κουζίνας, αφού συνδυάζει την ακαταμάχητη γεύση των σιροπιαστών, διατηρώντας όμως και τις ισορροπίες με την ανάλαφρη υφή του.
Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που ξυπνά αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία, όταν μπαίναμε στην κουζίνα της γιαγιάς και, όσο και αν μεγαλώσουμε δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα κομμάτι ζουμερό ραβανί.
Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή για ραβανί
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο