To Πάσχα είναι εδώ. Με τα αρώματά του, τα έθιμά του, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του. Πολύ διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα, με το Πάσχα στο χωριό ή στο νησί να μην είναι εφικτό λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό.
Και όμως υπάρχουν τρόποι για να φέρει κανείς κοντά του το νησί, τα αρώματά του και την αίσθησή του. Οπως για παράδειγμα με ένα κλασικό αποδοσίδι από τη Νάξο. Με ένα καλάθι γεμάτο καλούδια της γης των Κυκλάδων που στέλνονταν με το ταχυδρομείο της εποχής ως πεσκέσι σε γιορτές και σχόλες. Ενα υπέροχο πεσκέσι με τοπικά προϊόντα.
Διαβάστε μια υπέροχη ιστορία γαστρονομίας για τη Νάξο, τα ιδιαίτερα προϊόντα της κα την τυροκομία του νησιού, με αφορμή ένα αποδοσίδι από τη Νάξο στο greekgrastronomy.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο