Cheesecake με σύκα και ανθότυρο από τον Στέλιο Παρλιάρο: Θα λατρέψεις την ελληνική εκδοχή του κλασικού γλυκού - iefimerida.gr

Cheesecake με σύκα και ανθότυρο από τον Στέλιο Παρλιάρο: Θα λατρέψεις την ελληνική εκδοχή του κλασικού γλυκού

Cheesecake με σύκα
Η ελληνική παραλλαγή του κλασσικού Cheesecake αξίζει τη δοκιμή /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε πιο υγιεινά και ελαφριά, κυρίως λόγω της ζέστης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια μικρή αμαρτία και να φάμε ένα λαχταριστό γλυκό.

Αν το γλυκό είναι δροσερό και καλοκαιρινό, τότε η παρασπονδία συγχωρείται! Έτσι, ψάχνοντας για το ιδανικό γλυκό, βρήκαμε την απίθανη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για ένα εντελώς διαφορετικό cheesecake.

Πρόκειται για μια ελληνική εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου μας γλυκού με ξερά σύκα, ανθότυρο και παξιμάδια. Είναι πρωτότυπη και θα την λατρέψεις. Σημείωσε τι θα χρειαστείς και ξεκίνα να την φτιάχνεις αμέσως.

Δείτε τη συνταγή για το ελληνικό cheesecake του Στέλιου Παρλιάρου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ cheesecake Στέλιος Παρλιάρος γλυκό συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ