Σε καραντίνα στην Ελλάδα παραμένει η Δωροθέα Μερκούρη με τις κόρες της και προσπαθεί να βρει δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν οι μέρες της.
Η ίδια μάλιστα, κάλεσε από πολύ νωρίς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι και να σπάσουν την αλυσίδα της μετάδοσης του ιού.
Αυτήν τη φορά μάλιστα, η Δωροθέα Μερκούρη μπήκε στην κουζίνα και μετά το ιταλικό τιραμισού με καφέ espresso, παρουσίασε την συνταγή της αυθεντικής ιταλικής πίτσας με όλες τις λεπτομέρειες.
Για την ζύμη
- 350γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά μαγιά
- ένα ποτήρι χλιαρό νερό
- 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- λίγο αλάτι
Η ζύμη πρέπει να ξεκουραστεί τουλάχιστον 3 ώρες και να γίνει μαστιχωτή σαν τσίχλα.
Για την πίτσα
- Ντομάτα κονκασέ
- Τυρί μοτσαρέλα
- Βασιλικός
- Αντζούγιες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Δείτε το βίντεο με την Δωροθέα Μερκούρη και ακολουθήστε βήμα βήμα τη συνταγή για αυθεντική ιταλική πίτσα:
Μαγειρεύει τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές της και τις μοιράζεται μέσω Instagram...
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο