Το γιουβέτσι στον φούρνο είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα του της Κυριακής
Πρόκειται για το πιάτο που φέρνει αναμνήσεις θαλπωρής και ζεστασιάς ενώ κάθε μπουκιά είναι και ένα γευστικό ταξίδι.
Πώς, όμως, θα το φτιάξετε χωρίς να λασπώσει ή να κολλήσει, ώστε να πάρετε τα εύσημα των καλεσμένων σας και να απολαύσετε και την τελευταία πιρουνιά;
Διαβάστε στο Bovary.gr τα μυστικά για να μην κολλήσει το κριθαράκι και να βγει σπυρωτό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο