Με αυτόν τον τρόπο δεν θα «κολλάει» το κριθαράκι στο γιουβέτσι -Κι ένα ακόμα μυστικό για να μην λασπώσει - iefimerida.gr

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα «κολλάει» το κριθαράκι στο γιουβέτσι -Κι ένα ακόμα μυστικό για να μην λασπώσει

Μοσχαράκι γιουβέτσι
Μοσχαράκι γιουβέτσι/Φωτογραφία: Shuttetstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γιουβέτσι στον φούρνο είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα του της Κυριακής

Πρόκειται για το πιάτο που φέρνει αναμνήσεις θαλπωρής και ζεστασιάς ενώ κάθε μπουκιά είναι και ένα γευστικό ταξίδι.

Πώς, όμως, θα το φτιάξετε χωρίς να λασπώσει ή να κολλήσει, ώστε να πάρετε τα εύσημα των καλεσμένων σας και να απολαύσετε και την τελευταία πιρουνιά;

Διαβάστε στο Bovary.gr τα μυστικά για να μην κολλήσει το κριθαράκι και να βγει σπυρωτό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιουβέτσι κριθαράκι συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ