Στο χώρο που βρισκόταν το Nikkei και φιλοξένησε για ένα χρόνο το PatPong είναι πλέον το Brutus Tavern, το νέο μαγαζί που υμνεί την κρεατοφαγία.
Μπαίνοντας στο εστιατόριο, το περιβάλλον είναι αρκετά ατμοσφαιρικό, κομψό και ζεστό. Μάλιστα, ανοιχτή κουζίνα σε κάνει να νιώθεις μέρος του χώρου, σαν να βρίσκεσαι στη σάλα ενός φιλόξενου σπιτιού και απολαμβάνεις δείπνο με την παρέα σου.
Tο μενού φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και εκτελείται εξαιρετικά από τον ταλαντούχο Στέφανο Ρίζο, ενώ τις προτάσεις του κρασιού έχει επιμεληθεί ο sommelier Μιχάλης Θεοδωράκης.
Στο Brutus Tavern, θα βρείτε εκλεκτές κοπές από επιλεγμένες φάρμες, αλλά και άλλα, λαχταριστά πιάτα με βάση το κρέας, τα οποία προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα για το Brutus Tavern στο Bovary.gr.