Αν σου αρέσουν τα φαγητά που έχουν άρωμα... μαμάς, το εστιατόριο «Δάφνη» θα γίνει το αγαπημένο σου.
Ο Τάκης Ζαχαρόπουλος και η Αριστέα Βλάχου μεταμόρφωσαν μια παλιά αποθήκη ζάχαρης σε ένα μαγαζί, που βγάζει την αύρα του σπιτιού με ωραίες γήινες πινελιές και σε απόλυτη συνοχή παρουσιάζει ένα μενού που φλερτάρει με τις γευστικές μας μνήμες, χωρίς να λείπουν οι γαστρονομικές εκπλήξεις.
Εδώ και 24 χρόνια το εστιατόριο «Δάφνη» επιμένει στα παραδοσιακά φαγητά, με τα πιάτα ημέρας να κυριαρχούν στο μεσημεριανό μενού, ενώ το βράδυ οι κλασικές γεύσεις παντρεύονται μοναδικά με τις μοντέρνες τεχνικές.
Τα εποχιακά προϊόντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού του εστιατορίου, όπως και η διάθεση της Αριστέας, η οποία ασχολείται με τη μαγειρική.
Διαβάστε περισσότερα για την παλιά αποθήκη ζάχαρης που μεταμορφώθηκε σε εστιατόριο, στο Bovary.gr