Ένας άνδρας με κοστούμι και παλτό, μια γυναίκα με λεοπάρ sambas και τουρίστες κάπως ελαφριά ντυμένοι για τον καιρό που έχει, στέκονται μπροστά στον φούρνο 72h Artisanal Bakery.
Σαν την «Χόλι Γκολάιτλι» του Breakfast at Tiffany's που αντί για κοσμήματα, κοιτούν φρεσκοψημένες μπαγκέτες και καρβέλια, κρουασάν και cookies.
Εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο το 72h Artisanal Bakery έχει ανοίξει τις πόρτες του στο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Πατρώου.
Στο 72h αγαπούν την τέχνη της αρτοποιίας, τιμώντας τις πατροπαράδοτες μεθόδους. Το προζύμι φτιάχνεται σχολαστικά και ξεκουράζεται για 72 ώρες μέχρι να ζυμώσουν το δικό τους ψωμί με τα χέρια. Η αργή διαδικασία, μακριά από την αυτοματοποίηση, προσδίδει χαρακτήρα και αναδεικνύει τη μοναδικότητα του φούρνου.
Δείτε περισσότερα για τον φούρνο στο Bovary.gr.