Τα 3 μυστικά για να βγει το τζατζίκι πηχτό -Θα είναι πεντανόστιμο, σαν να το έχει φτιάξει σεφ - iefimerida.gr

Τα 3 μυστικά για να βγει το τζατζίκι πηχτό -Θα είναι πεντανόστιμο, σαν να το έχει φτιάξει σεφ

Τζατζίκι
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τζατζίκι είναι ένα από τα κλασικά ντιπ και υπάρχει πάντα σε κάθε ελληνικό τραπέζι.

Συνοδεύει τα ψητά μας, τις πατάτες και τα ορεκτικά, είναι δροσερό, με πλούσια γεύση και τέλειο άρωμα ενώ ταιριάζει τέλεια και με φρυγανισμένο ψωμί.

Όσο διαδεδομένο κι αν είναι όμως το τζατζίκι, υπάρχουν 3 κοινά λάθη που αλλοιώνουν τη γεύση του και κυρίως την υφή του, για να έχετε λοιπόν το τέλειο τζατζίκι στα εορταστικά τραπέζια, παρακάτω έχουμε τα μυστικά ώστε να βγει πηχτό και πεντανόστιμο.

Δείτε τα 3 μυστικά για να βγει το τζατζίκι πηχτό και πεντανόστιμο, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή τζατζίκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ