Τύρναβος: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου -Οι ιατροδικαστές δεν διαπίστωσαν κακώσεις - iefimerida.gr

Τύρναβος: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου -Οι ιατροδικαστές δεν διαπίστωσαν κακώσεις

Ο Βασίλης Καλογήρου
Ο Βασίλης Καλογήρου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

Με εμφανή τα σημάδια της σήψης αλλά και τις δαγκωματιές από άγρια ζώα εντοπίστηκε το μεσημέρι στον Τύρναβο η σορός του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της 30ής Δεκεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο ιατροδικαστές που εξέτασαν αρχικά τη σορό στο σημείο που βρέθηκε δεν φαίνεται να διαπιστώνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, χωρίς όμως το σενάριο αυτό να αποκλείεται, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές-ιστολογικές εξετάσεις και η νεκροψία-νεκροτομή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του 39χρονου, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο Βασίλης έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Από την αυτοψία του χώρου που έγινε δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια, χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται. Οι ιατροδικαστές δεν διαπίστωσαν κακώσεις στο κεφάλι, στον λαιμό και στο σώμα. Υπάρχουν αλλοιώσεις από άγρια ζώα, αλλά άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι. Όπως σας είπα, δεν υπάρχουν εμφανείς κακώσεις. Βέβαια, θα γίνει νεκροτομή-νεκροψία, τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα δείξουν από τι προήλθε ο θάνατος του Βασίλη» ανέφερε στο iefimerida.gr ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση θα εξετάσουν πώς ο 39χρονος βρέθηκε σε λόφο, στον Τύρναβο, κοντά στον Πηνειό, σε απόσταση περίπου 18 χιλιομέτρων από το σημείο που είχε εμφανιστεί την τελευταία φορά το απόγευμα της 30ής Δεκεμβρίου 2024, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δίπλα στη σορό του βρέθηκαν τα γυαλιά του κλειστά και όχι ανοιχτά, για να πει κανείς ότι έπεσε και του έπεσαν, αλλά και τα κλειδιά του σε μια από τις τσέπες του», προσθέτει ο κ. Καλλιακμάνης.

Αύριο αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του 39χρονου.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου να επήλθε ακόμη και τις πρώτες ώρες ή και ημέρες της εξαφάνισής του, ενώ αυτό που προβληματίζει τις Αρχές αλλά και την οικογένεια είναι πώς πήγε μέχρι εκεί, δηλαδή αν πήγε μόνος του ή είχε και κάποιον άλλο μαζί. Απάντηση στο παραπάνω ερώτημα πιθανόν να δώσουν τα παπούτσια που φορούσε ο 39χρονος.

Ο Βασίλης Καλογήρου είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στη Λάρισα το απόγευμα προπαραμονής Πρωτοχρονιάς, τον περασμένο Δεκέμβριο. Από την αρχή η Αστυνομία δεν είχε κανένα στοιχείο που να βοηθά στην έρευνα για τον εντοπισμό του. Η οικογένεια προσέλαβε και ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ μυστηριώδη εξαφάνιση στα χρονικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιες μαρτυρίες από ανθρώπους που φαίνεται να είχαν δει τον Βασίλη μετά την εξαφάνισή του δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, όταν εργάτης σε ποιμνιοστάσιο εντόπισε τη σορό σε έναν λόφο, ενημέρωσε τον εργοδότη του και εκείνος με τη σειρά του την Ελληνική Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, πυροσβεστική, ιατροδικαστές και οι γονείς του 39χρονου Βασίλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τύρναβος Λάρισα ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ